Teambuilding/KickOff

Teambuilding innebär aktiviteter/upplevelser som syftar till att sammansvetsa en grupp människor, arbetsgrupper eller idrottslag. Så att samarbete och socialt samspel kan fungera bättre.

Kickoff är vanligt förekommande benämning för händelse/aktivitet som markerar starten eller ”avsparken” för verksamheten inom ett arbetslag, företag eller idrottslag. Starten kan vara ett nytt projekt, ny verksamhet eller ett nytt verksamhetsår/säsong. En kickoff förenas ofta med aktiviteter ämnade att skapa en känsla av samhörighet.

 kickoff

Wermland Wilderness kan erbjuda två olika koncept med fokus på samarbete, ledarskap, utveckling, kommunikation och kreativitet, Gruppen och Gänget.

  • Gruppen syftar till att öka samspelet i gruppen, större ansvarstagande och få ett smidigare samarbete och kommunikation i arbetslaget/idrottslaget.
  • Gänget syftar till gör saker tillsammans som de inte brukar göra annars och på så sätt lära känna varandra bättre på ett mer lekfullt sätt.

Deltagarna kommer att få agera ensamma, i par och i grupper.

Vi designar er teambuilding/KickOff efter önskemål och frågeställningar så att upplevelsen blir så personlig och givande för alla deltagare som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *